New Step by Step Map For Youtube 4000 Saat İzlenme Satın Al

Wiki Article

Youtube İzlenme sayısı da en az takipçi kadar önem arz etmektedir. Tam da bu nedenle izlenme sayınızı artıran hizmetten de faydalanabilirsiniz. Konu hakkında hem yabancı hem de yerli olan kişilerden oluşan bir izleyici kitlesi oluşturma imkanını yakalayabilirsiniz.

Emin olabilirsiniz ki, Youtube’da fenomen olmak için herkes eşit fırsatlara sahip değil. Yani bir fileırsat eşitliği ne yazık ki yok. Bu eşitliğe katkıda bulunmak için Youtube abone satın almak doğru bir tercih olacaktır.

İnsanlar birbirlerinin davranışlarını taklit etmeye meyillidir. Sayı arttıkça bir kar kütlesi gibi herkes havaya bakmaya başlayacaktır. Bunun advertı “Sosyal Kanıt”tır.

Youtube dünyadan izlenme satın alarak, ağınızı genişletebilir ve diğer kullanıcılara da doğal şekilde ulaşabilirsiniz. İşlem ve hesap güvenliğiniz sağlanarak sorunsuz satın alma işlemi tamamlayabilirsiniz.

Abone satın alma işlemlerinizi on the web ödeme veya havale/eft şeklinde gerçekleştirebilirsiniz. 08 İstediğim kadar abone alabilir miyim?

one hundred abone arttırmak için girdiğiniz siteye daha sonrasında Youtube ana sayfanızda tanımadığınız kişileri görebilirsiniz. Sizin üzerinden para kazanmak veya başkalarına ücretsiz abone arttırma için kanalınızı kullanabilirler. Burada asıl amaç sizi başkalarına takip ettirmek ve beğendirmektir. Saçma sapan kanalların videoları beğenmek hatta istemediğiniz videolara yorum yapmak istemiyorsanız bu tarz hile veya ücretsiz uygulamaları kullanmaktan kaçının.

Öncelikle Youtube kanalınıza satın almak istediğiniz abone profillerinden birini seçerek işleme başlayabilirsiniz.

Youtube mecrasında paylaşılan bir videonun niteliğini belirleyici çeşitli faktörler vardır. Bu faktörlerin başında da izlenme ve beğeni sayıları geliyor. Bu sayıların yüksekliğine bağlı olarak kanalları takip eden izleyici kitlesinin sayısı da genişliyor.

Bizzat denediğim bir kaç tane abone yapma sitesi aşağıda listeledim. Biraz zahmetli de olsa bir ay gibi kısa bir sürede 1000 abone yapmayı başardım. 

Youtube hayatımızın bir parçası oldu. Hepimiz youtube da kanal açarak abone sayımızın artmasını istiyoruz. Youtube kanalımızda organik gerçek aboneler olsun istiyoruz. Youtube Organik Abone almak kanalınıza fayda sağlayacaktır.

Düşük bütçeli yatırımlarınızda en avantajlı paketlere sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz. Youtube abone satın al five TL paketlerimiz sayesinde five TL’ye Youtube kanalınız için toplu abone alımı gerçekleştirebilirsiniz. Ucuz Youtube abone paketlerimizdeki tüm Youtube kullanıcıları hem aktif hem de Türk kullanıcılardan oluşmaktadır. Bu şekilde hazırladığınız ve yayınlandığınız Youtube video içeriklerinizde izlenme sayılarınızın da hızla artış sağlayabilirsiniz.

Böyle bir kullanıcı kitlesi de kanalınızda abone sayısı kısmının yüksek olmasını göstermekten başka bir etki oluşturmanız. On binlerce ve hatta yüz binlerce aboneniz bulunsa dahi gerçek ve Youtube İzlenme Satın Alma aktif kullanıcılar olmadıkça videolarınızın izlenmesi artmayacaktır. Böyle bir durumda harcayacağınız emek ve yatırımlarınızın boşa gitmesine neden olur. Bu yüzden Youtube abone paketlerimizde yer alan her bir kullanıcının gerçek ve aktif bir Youtube kullanıcı olmasına hassasiyet gösteriyoruz.

Bir planlama yaptınız, hedefinizi belirlediniz ve Youtube kanalınızı açtınız. Şimdi sırada abone satın almak var.

Mevcut sistemimizde yer alan knowledge oranında, istediğiniz kadar abone satın alabilirsiniz. 09 Neden Bayigram'dan abone almalıyım?

Report this wiki page